Forum Unii GaM
Jeden z byłych członków mojego sojuszu okazał się zdrajcą! Powyrzucał wszystkich z sojuszu, tylko nie mnie bo nie mógł. Nie wiem czy sobie sam poradzę. Na domiar złego jest on jest jednym z reprezentantów unii to ficu11. Wyrzućcie go!
Administrator
Zdrada to najgorsze co mogl nam zrobic... Nasza reakcje bedzie chyba oczywysta... Zniszczymy Go!!
nie wiem co mam robić. Ficu11 mnie wciąż atakuje. Jego siły są co najwyżej śmieszne. Problem w tym że dołączył do sojuszu białych smoków. Jego ataki mnie wkurzają i mam wielką ochotę go rozwalić, ale z drugiej strony nie chce zaszkodzić unii. Napisałem do białych smoków i wyjaśniłem sytuację, ale jak na razie bez skutecznie. Co mam robić?
Białe smoki są członkami unii więc łączy nas pakt o nie agresji więc nie powinien cię atakować, po za tym jeśli zrobił takie coś że powyrzucał wszystkich z sojuszu to uważam że powinien ponieść konsekwencje i uważam że Białe Smoki powinni go wydalić z sojuszu, nie jest to silny gracz więc nie będzie dużej straty po nim, a jeśli raz zrobił taką rzecz to myślę że jest w stanie zdradzić i drugi raz. Uważam że z debilami nie ma co się bawić... I należy go usunąć z unii a wy Kam2ro powinniście mu ładnie podziękować za współpracę, może wysłać 400 kawalerzystów z kwiatami w odwiedziny:P
takie jest moje zdanie, mam nadzieję że ktoś z Białych Smoków się wypowie
Nowy użytkownik
wywaliłem go atakujcie!!!